Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
simona2000 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
Forum Romania Fan / Romanian Movies - Filme Romanesti / Doi haiduci si-o crasmarita (1993) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Doi haiduci si-o crasmarita (1993)



Cand Ilinca, o tanara si nevinovata fata este violata de fiul stapanului si primeste drept rasplata o salba de aur, aceasta fuge la biserica si se sinucide cu funia clopotului. Radu Anghel, taranul tanar si frumos ce o iubea, ia salba, il omoara pe violator si ia drumul codrului. Lelea Zamfira , mama lui inebuneste cand i se arde casa si cu cuvintele " L-ai vazut pe Radu mamii..."cutreiera din casa in casa cautandu-si fiul. Stana este o tarancuta plina de farmec , o crasmarita, o hangita plina de suflet, ce il iubeste in taina pe Radu si il scapa de potera ascunzandu-l la unchiul sau.
Cand in codru prinde doi poterasi si se intalneste cu Mitrita, cel din urma nu intelege cum Radu ii dezleaga si le da drumul sub juramant , dar cei doi devin din veri, haiduci, frati de codru in echipa lui neica Corbea.
Urmariti de potera, de stapanul ce angajase jandarmii imparatesti pentru a razbuna moartea fiului, incearca sa treaca in Transilvania si incep aventurile, urmariri, tradari, descantece: " Batista ca vantu...sa-l aduca pe Radu...", povesti de dragoste, ura, fratie si lupta impotriva ispravniciei lui Prodan.

Aventura
Regia / George Cornea
Scenariu / Mihai Opris, Vasile Chirita
Distributia / Lucian Nuta, Razvan Ionescu, Manuela Harabor, Olga Tudorache, Constantin Codrescu, Szoby Cseh, Papil Panduru, Ion Haiduc



TVRip
1,22 GB
Xvid


doi haiduci si-o crasmarita (1993) doi haiduci si-o crasmarita (1993)cand ilinca, tanara nevinovata

17.4KB


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la