Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Forum Romania Fan / Old Movies / Kojak: The Belarus File (1985) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Kojak: The Belarus File (1985)



Lt. Kojak incearca să rezolve cazul asasinatelor a trei ruși în vârstă, care ar fi putut sau nu să fi fost criminali de război nazisti.
Răspunsul la mister se găsește în "Dosarul Belarus", un document secret aflat în posesia Departamentului de Stat.
Ancheta este ingreunata de lipsa de cooperare a guvernului, dar Kojak primește asistență neașteptată din partea birocratei Dana Sutton.

Crimă / Mister / Thriller
Regia / Robert Markowitz
Scenariu / John Loftus, Abby Mann
Distributia / Telly Savalas, Max von Sydow, Suzanne Pleshette, Dan Lauria, Betsy Aidem, James Handy, Rita Karin, Reginald VelJohnson, David Leary, Herbert Berghof, Dan Frazer, Clarence Felder, Jose Angel Santana



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
1,4 GB


La șapte ani de la anularea serialului TV CBS Kojak, rețeaua a încercat să reînvie personajul cu această adaptare a romanului lui John Loftus "The Bellarus Secret".
Telly Savalas se întoarce la rolul detectivului de poliție din New York, care suge acadeaua, Theo Kojak, cu George Savalas, Vince Conti și Mark B. Russell, de asemenea, reprinzându-și personajele din serialul Kojak: ale lui Stavros, Rizzo și Saperstein.
Inițial filmul a fost difuzat la 16 februarie 1985, cu denumirea Kojak: Fișierul din Belarus (denumit și Reintoarcera lui Kojak), dar nu a stârnit imediat o renaștere a personajului Kojak, deși filmul a revenit la televizor în mod neregulat ca o componentă a seriei"Mystery Movie", la ABC, in 1989.

kojak: the belarus file (1985) kojak: the belarus file (1985)lt. kojak incearca să rezolve

56.5KB


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la