Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Forum Romania Fan / Movies / Stan & Ollie (2018) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Stan & Ollie (2018)



În 1937, în timp ce turnau filmul Way Out West, Stan Laurel refuză să-și reînnoiască contractul cu Hal Roach, deoarece Stan crede că studioul și Roach însuși nu reușesc să recunoască din punct de vedere financiar faima globală pe care se bucurau perechea de atunci.
Oliver Hardy rămâne, totuși, legat de Roach într-un contract diferit și nu este lăsat să plece, studioul încercând să-l asocieze cu Harry Langdon în filmul Zenobia și în timp ce Laurel și Hardy se vor întoarce în curând.
Absența lui Ollie din timpul întâlnirii cu Fox are drept rezultat ca contractul să nu fie semnat de studio, lăsându-l pe Stan să se simtă trădat și amarat de ani de zile.
În 1953, duo-ul de comedie se lansează într-un turneu muzical in Marea Britanie și Irlanda, încercând în același timp să facă un alt film: o adaptare comică a lui Robin Hood. Cu toate acestea, pre-publicitatea proastă în Marea Britanie, administrată de producătorul Bernard Delfont, face ca turneul sa înceapa în teatre aproape goale, iar Delfont pare mai interesat de starul său Norman Wisdom.
Cu întârziere, Delfont organizează unele apariții publice...

Biografic / Comedie / Dramă
Regia / Jon S. Baird
Scenariu / Jeff Pope
Distributia / Oliver Hardy, Stan Laurel, Lucille Hardy, Hal Roach, Ida Kitaeva Laurel, Joe Schenck, Harry Langdon, Lord Warley, James Horne, Bernard Delfont, Cynthia Clark



DVDRip / MKV
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
1,6 GB
H264


„Povestea nespusă" a legendarilor Stan Laurel şi Oliver Hardy.
Filmul este descris drept „povestea adevărată a celui mai grozav duo de comici de la Hollywood” şi „o istorie emoţionantă a ceea ce va deveni turneul de retragere încărcat de succes al lui Laurel şi Hardy”.
„Deşi epoca de aur a carierei lor a apus, cei doi pornesc într-un turneu prin Marea Britanie şi Irlanda.
În ciuda problemelor şi a orarului haotic - cu ajutorul soţiilor lor, Lucille şi Ida, ce formează ele însele un cuplu formidabil – dragostea lor pentru scenă, dar şi afecţiunea pe care şi-o poartă unul altuia triumfă şi le asigură locul în inimile spectatorilor, care îi adoră”.

stan ollie (2018) stan & ollie (2018)În 1937, timp turnau filmul way out west, stan laurel

50.9KB


pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la