Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxiii
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 38 ani
Forum Romania Fan / Movies / Noises Off... (1992) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Noises Off... (1992)



Regizorul Lloyd Fellowes e disperat că după două săptămāni de repetiții piesa de teatru pusă īn scenă de el are īncă nevoie de retușări, iar data primului spectacol bate la ușă.
El e crucit de trupa de actori cu ajutorul cărora trebuie să pună piesa īn scenă, unul mai stāngaci și mai nepriceput decāt celălalt: Dotty,care nu īși amintește replicile și uită ce are de făcut pe scenă, Brooke, deși e frumoasă foc, e cam prostuță, avānd mereu probleme cu auzul și cu lentilele de contact, Selsdon, un bătrānel ușor imbecil, alcoolic și surd, asistentul Tim care e un īmpiedicat și stāngaci īn tot ce face, Belinda, Freddy și Garry avānd și ei probleme cu capul, iar asistenta Poppy e bulversată de amatorismul actorilor.
Lloyd chiar ajunge să se īntrebe de ce s-a apucat de această meserie, considerānd că fiecare actor din trupă ar avea nevoie de un transplant de creier.
Neavānd ce face īn scurtul timp rămas, hotărăște ca prima reprezentație să fie considerată repetiția generală.

Comedie
Regia / Peter Bogdanovich
Scenariu / Michael Frayn, Marty Kaplan
Distributia / Carol Burnett, Michael Caine, Denholm Elliott, John Ritter, Marilu Henner, Julie Hagerty, Marilu Henner, Mark Linn-Baker, Christopher Reeve



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
1,5 GB


noises off... (1992) noises off... lloyd fellowes disperat că după două piesa teatru

54.7KB


pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la