Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forum Romania Fan / Seriale tv; emisiuni tv / Atletico Textila (2016) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Atletico Textila (2016)



Fotbalul inseamna entuziasm fara limite si emotii dezlantuite pe stadioane si in fata televizoarelor. Pentru microbisti, fotbalul este vital, se joaca pe viata si pe moarte. Fie ca este vorba despre Cupa Mondiala sau despre miuta, rezultatul este mereu acelasi: pasiune, distractie, glorie, placere, fericire si comedie. Fotbalul este divertisment.
Povestea Atletico Textila, echipa care joaca intr-o liga inferioara, incepe in momentul in care patronul are un atac de cord si este inlocuit cu... o femeie! Situatii comice, obstacole amuzante si, mai ales, lipsa de talent, disciplina si munca sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza echipa de fotbal Atletico Textila.
Pasiunea pentru fotbal nu se opreste numai la meciurile sau la competitiile sportive, ci continua mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile si toata atentia din jurul jucatorilor. Amanuntele picante din viata fotbalistilor si informatiile din culisele unei competitii de fotbal sunt intotdeauna pretioase, la orice nivel, chiar daca este vorba despre cea mai bogata echipa de fotbal sau cel mai sarac FC dintr-o liga inferioara. Este o lume potrivita pentru comedie, iar Atletico Textila prezinta povestea savuroasa a unei echipe condamnate esecului!.



Comedie
Regia / George Dogaru
Scenariu / Radu Crahmaliuc, Radu Mares Alexandru
Distributia / Razvan Vasilescu, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Razvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Barsan, Andreea Samson,



pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Atletico Textila - Sezon 1, Episod 1
Arma Secreta



Echipa din Liga a patra va demonstra imediat că nu e destul să īți placă fotbalul, ci trebuie să și īl joci... bine!



TVRip / MP4
304 MB
H264


pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Atletico Textila - Sezon 1, Episod 2
Secetă



Pentru prima oara intr-o perioada lunga de timp, peste echipa Atletico Textila a venit norocul! O noua achizitie in echipa, Adita, singurul fotbalist profesionist din gasca, le aduce victoria in returul cu Geamgiul Colentina! Motive serioase de distractie, de pus mai multi mititei pe gratar si de ciocnit halba dupa halba in barul Pusei!
Odata cu Adita, in serialul Atletico Textila si-a facut debutul si Massimo Pedrazzini, fostul antrenor Steaua. Fiind o persoana foarte ocupata, si-a facut timp, pentru cateva minute, sa stea de vorba cu Adita, care a incercat degeaba sa-l faca pe Massimo sa-si aminteasca de el.
Patanie dupa patanie pentru Nea Gica, patronul echipei Atletico Textila! Chiar inainte sa fie externat, politia il ia sub arest, fiind investigat in mai multe dosare! Ceea ce inseamna ca, pentru jucatorii de la Atletico Textila, cosmarul de a lucra cu Raluca, sotia lui Nea Gica, va continua.



TVRip / MP4
343 MB
H264


pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Atletico Textila - Sezon 1, Episod 3



Faptul ca femeile sunt cele care conduc o echipa de barbati aduce cu sine schimbari radicale. Astfel ca noile echipamente pe care cei de la Atletico Textila vor trebui sa le poarte sunt in ton cu cei sau mai bine spus cele care conduc clubul de fotbal. Ce strategii de joc mai pun la cale acestea si prin ce situatii pline de umor vor trece personajele serialului......



TVRip / MP4
348 MB
H264


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la