Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us pe Simpatie
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Fan / Seriale tv; emisiuni tv / LAS FIERBINTI – TV (2016) – SEZONUL 9 Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
LAS FIERBINTI – TV (2016) – SEZONUL 9



Povestea din Fierbinti merge mai departe!
Gasca vesela, formata din Bobita, Giani si Dorel, va incerca, ca de fiecare data, sa se imbogateasca rapid, fara a face nimic, daca se poate. Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar si inspirat primar din cati a avut linistita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scapa de sub control” nici o clipa, seful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce misca si la ce intreprind satenii!
Ca de fiecare data, Firicel si Ardiles ii vor fi in preajma filozofului Celentano care va face deliciul cu situatiile pline de umor autentic romanesc.


pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
LAS FIERBINTI - SEZONUL 9, EPISODUL 1,2
Robi Senzualu`



Primarul Vasile se hotaraste sa ofere recompense consatenilor care vor creste rata natalitatii in linistita urbe. Astfel, cel care va avea tripleti are sansa de a primi pana la 3000 de euro! Robi este interesat de oferta, numai ca are o mica problema: timiditatea il face sa se piarda in momentul in care e pe cale sa cucereasca o femeie. Evident, rezolvari exista, astfel incat Vasile il va inscrie automat intr-un program intensiv de cucerit. In acelasi episod, Firicel fuge in „jungla” de la marginea localitatii, inspirat de emisiunile de la televizor care te invata cum sa supravietuiesti in salbaticie.



TVRip / MP4
617 MB
H264


pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
LAS FIERBINTI - SEZONUL 9, EPISODUL 3
Dulapul Aspirinei
Partea 1



Primarul Vasile s-a saturat de muzica ascultata la maximum de satenii din Las Fierbinti. Manelele rasunau din toate curtile, indiferent de actiunile intreprinse de sateni, fie ca era vorba despre vreo chermeza sau despre munca prin curte! Scos din sarite, Vasile, insotit de Robi, a luat masuri si a plecat intr-o razie menita sa stopeze fenomenul.
Celentano s-a hotarat sa plece din localitate pentru a-si face un nume peste hotarele ialomitene. Pe langa acest lucru, Celentano era certat cu soacra, acest lucru influentand si mai mult decizia lui. Evident, Firicel a fost acolo sa-l intoarca din drum, vorba aceea, prietenul la nevoie se cunoaste!



TVRip / MP4
318 MB
H264


pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
LAS FIERBINTI - SEZONUL 9, EPISODUL 4
Dulapul Aspirinei
Partea 2



Celentano intr-un meci de tenis de zile mari contra unui... copil!
Bobita, Robi si Vasile vor incerca sa-i aline suferinta lui Giani. Pricinuita de o drama in dragoste, cel din urma este daramat din punct de vedere psihic, izolandu-se de toti amicii sai. Evident, cei trei vor reusi sa-l faca pe Giani, in stilul lor caracteristic, sa treaca peste aceasta chestiune delicata.



TVRip / MP4
304 MB
H264


pus acum 8 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
LAS FIERBINTI - SEZONUL 9, EPISODUL 5
Colacao
Partea 1



Noi situatii haioase si pline de umor cu protagonistii acestui serial .



TVRip / MP4
275 MB
H264


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la