Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angela31
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
Forum Romania Fan / Movies / Race to Witch Mountain (2009) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Race to Witch Mountain (2009)



Ani de zile au circulat poveşti despre un loc secret, aflat în mijlocul deşertului Nevada, cunoscut pentru fenomenele inexplicabile şi lucrurile stranii văzute aici.
Se numeşte Witch Mountain, iar când şoferul de taxi Jack Bruno, întâlneşte doi adolescenţi cu puteri supranaturale, care devin pasagerii săi, se trezesc azvârlit într-o aventură pe care nu şi-o poate explica.
Lucrând în echipă, Jack şi tinerii săi pasageri descoperă că singura şansă de a salva lumea este să descifreze secretele ascunse de Witch Mountain.
Intr-o adevărată cursă contra cronometru in care o experta in obiecte zburatoare neidentificate isi uneste fortele cu cele ale lor, pentru a scapa de tentativele unei organizatii diabolice de a-i captura si de a-i folosi cu scopul de a-si pune in aplicare planurile malefice.
Remake al filmului din anul 1975, "Escape to Witch Mountain".

Aventura / S.F.
Regia / Andy Fickman
Scenariu / Alexander Key, Mark Bomback, Matt Lopez
Distributia / Carla Gugino, Dwayne Johnson, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig, Ciarán Hinds, Tom Everett Scott, Chris Marquette



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
700 MB
Xvid


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la