Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Fan / Movies / Mediterraneo (1991) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Mediterraneo  (1991)



In anul 1941, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, un grup de 8 soldati italieni condusi de catre locotenentul Raffaele Montini este trimis pe o insula greceasca din Marea Egee cu scopul de a repera vapoarele inamicilor si de a-i apara pe localnici.
Intrucat nu exista niciun dusman prin preajma si insula este populata numai de femei, copii si batrani, barbatii tineri fiind luati prizonieri de catre germani, soldatii italieni se relaxeaza, se integreaza in comunitate si asteapta in liniste terminarea razboiului.
Raffaele Montini, care este profesor si pictor amator, se ocupa de restaurarea frescelor bisericii locale, fratii Libero si Felice Munaron incep o relatie sexuala fara obligatii cu o tanara ciobanita, iar cel mai timid dintre soldati se indragosteste de singura prostituata de pe insula pe nume Vassilissa.
Atunci cand pilotul Carmelo LaRosa aterizeaza pe insula si le aduce vestea ca Italia a intors armele impotriva Germaniei, unii dintre soldati decid sa revina in tara natala pentru a contribui la instaurarea unei noi ordini, in vreme ce altii aleg sa ramana in acest paradis natural grecesc.

Drama / Comedie / Razboi
Regia / Gabriele Salvatores
Scenariu / Enzo Monteleone
Distributia / Diego Abatantuono, Claudio Bigagli, Giuseppe Cederna, Claudio Bisio, Gigio Alberti, Ugo Conti, Memo Dini, Vanna Barba



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Italiana
1,46 GB
Xvid


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la