Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo pe Simpatie
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Fan / Old Movies / El Cid (1961) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
El Cid (1961)



Legendarul erou spaniol Rodrigo Diaz reuseste sa-i alunge pe mauri din Spania, fara a se abate de la regulile onoarei cavaleresti.
Spania secolului al unsprezecelea era cotropita de mauri care-si facusera fortarete. El Cid, legendarul erou spaniol Rodrigo Diaz, reuseste sa-si invinga dusmanii in lupta (interpretat de Charlton Heston, actor ales de Anthony Mann si pentru aspectul fizic impunator): deopotriva curajos dar si indurator, nobilul cruta vietile unor mauri invinsi, ceea ce atrage asupra sa invinuirea de tradator. Acela care il acuza este, insa, tatal iubitei sale - iar in lupta ce urma firesc, ca raspuns a onoarei ce trebuia aparata, Gomez este ucis. Jimena, desi acceptase casatoria cu Rodrigo, se retrage la manastire, sfasiata intre indoiala si iubire.
El Cid reuseste sa-l invinga pe imparatul african ce invadase Valencia, iar locuitorii acestui tinut ii ofera tronul, acesta insa refuzindu-i. Este lovit de o sageata ratacita si cu ultimile puteri, eroul nostru ii convige pe luptatorii sai pentru o ultima lupta de alungarea maurilor din Spania. O drama romantica,un supererou, o iubire zbuciumata desfasurate pe fundalul razboiului dintre spanioli si mauri.



Aventura / Drama / Razboi / Romantic
Regia / Anthony Mann
Scenariu /  Fredric M. Frank, Philip Yordan
Distributia / Charlton Heston, Sophia Loren, Raf Vallone, Geneviève Page, Michael Hordern, Herbert Lom, Gérard Tichy



BRRip / MP4
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
910 MB
H264


Sub. RO


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la