Forum Romania Fan
Forum muzica, manele, muzica populara, muzica romaneasca, muzica straina, muzica noua, filme, softuri, jocuri xxx+18 si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Fan | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA FAN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
simona2000
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
Forum Romania Fan / Old Movies / Sink the Bismarck! (1960) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2458
Sink the Bismarck! (1960)



Filmul prezinta pas cu pas, aproape sub forma unui documentar, desfasurarea operatiunii "Rheinübung" soldata in final cu scufundarea temutului Bismark.
14 februarie 1939 - īn portul Hamburg are loc o ceremonie fastuoasă prilejuită de lansarea la apă a celei mai mari nave de război construită de germani la care participă īnsuşi Adolf Hitler. Timp de doi ani submarinele şi vasele de luptă naziste au reuşit să scufunde nave de transport şi marfă īnsumānd peste 600.000. de tone, Luftwaffe bombardează necontenit oraşele englezeşti, pe frontul din Africa de Nord sunt semnalate pierderi masive, Anglia luptāndu-se pentru supravieţuire. Amiralitatea Marinei Britanice īl numeşte ca şef de operaţiuni pe căpitanul Johnathan Shepard, un om cu o vastă experienţă īn domeniu, pentru a reduce sau chiar a stopa masivele pierderi din Atlantic. Vestea cea mare soseşte īn cele din urmă la Centrul de Comandă, crucişătoarele germane Prinz Eugen şi temutul Bismarck sunt reperate undeva prin nordul insulelor britanice. O īntreagă flotă aeriană şi navală este mobilizată pentru a le veni de hac, chiar dacă pentru asta este periclitată securitatea convoaielor ce aduceau provizii spre Anglia.

Actiune / Drama / Istoric
Regia / Gilbert Le, Lewis Gilbert
Scenariu / Edmund H. North, Edmund H. North
Distributia / Esmond Knight, Michael Hordern, Dana Wynter, Graham Stark, Maurice Denham



DVDRip
Subtitrare / Romana inclusa
Audio / Engleza
1,66 GB
Dvix


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la